Наш телефон: (067) 468-20-20
м. Вінниця вул. Немирівське шосе, 201а

Електрична система опалення

При відсутності системи водяного опалення, альтернативою стане електрична система опалення «Термоплінтус». Існує безліч різних видів електричних опалювальних приладів. Система опалення від електричного котла, опалення приміщень за допомогою масляного електричного калорифера, або електрокалорифера з повітрообміном. Вибираючи той чи інший вид системи електричного опалення, ми зважуємо багато факторів - це в першу чергу безпеку, а також, надійність, комфортність, вартість і економічність.

Широке застосування в сучасному світі знайшла система водяного опалення від індивідуального електричного котла. Але, у вартість такого опалення входить дороге устаткування і трудомісткий монтаж труб та опалювальних приладів. І, ще, є небезпека прориву трубопроводів і затоплення приміщень, замерзання води в трубопроводах опалення в холодну пору року, при припинення подачі електрики до котла.

Опалення від електричного конвекційного обігрівача працює по конвекційному принципом, нагріваючи повітря в приміщенні. При цьому, повітря пересушується, що несприятливо впливає на здоров'я людей. А, стіни залишаються холодними і сирими. Одним з недоліків такого опалення є те, що при відключенні даного конвектора, приміщення, тут же остигає. Для підтримки комфортної температури в приміщенні, в холодну пору, такий електрокаллорифер, повинен працювати постійно і є не економним.

Інша справа, якщо використовується система електричного опалення приміщення за допомогою економного електронагрівача, що працює за принципом інфрачервоного випромінювання і рівномірного розподілу тепла в приміщенні. Таким економним опалювальним приладом є «Термоплінтус».

Термоплінтус не спалює кисень у приміщеннях, так як нагрівальний елемент знаходиться в гіпсовому кожусі. Одним з важливих факторів, є те, що при короткочасному відключенні електроенергії, термоплінтус, ще деякий час віддає тепло в приміщення від нагрітих їм стін і самого корпусу термоплінтуса, оскільки корпус його виготовлений з гіпсового композиту високій теплоємності і остигає досить довго. Це дуже економний опалювальний прилад, який оснащений блоком управління і виконаний у вигляді пластин з гіпсового композиту, усередині яких встановлені нагрівальні елементи. Розташовується термоплінтус, як правило, на стіні приміщення в над плінтусний зоні на висоті 0,3 м над рівнем підлоги. Так само його, можна монтувати безпосередньо всередину стін, при будівництві або капітальному ремонті будинку. Залежно від оформлення інтер'єру приміщення, «Термоплінтус» можна розташовувати в різних місцях і фарбувати в будь-який відповідний колір і навіть, декорувати орнаментом.

Для опалення площею 100 м2, з урахуванням роботи автоматичного регулятора і непостійною роботи «Термоплінтуса», загальна потужність одночасно складе 1,75 кВт. Живиться «Термоплінтус» від звичайної електричної мережі. Так як, електрика охоплює всю територію і розетка на 220 В, є в кожному будинку, то з підключенням плінтуса не буде проблем. Одним з важливих факторів, є те, що при короткочасному відключенні електроенергії, термоплінтус, ще деякий час віддає тепло в приміщення від нагрітих їм стін і самого корпусу термоплінтуса.

А, з новим "спеціальним" тарифом на електроопалення і установкою 2-х або 3-х тарифного лічильника, електрична система опалення за допомогою «Термоплінтуса» буде, дуже економною. У міських і сільських приватних будинках, на дачах, де немає водяного опалення, система електричного опалення за допомогою «Термоплінтуса», просто, незамінне. Вона може використовуватися, як основне опалення і як додаткове. Також, термоплінтус зручно використовувати в приміщеннях з періодичним перебуванням людей і включати опалення, тільки, на час їх перебування там, що теж, дасть економію бюджету.

З «Термоплінтусом» Ваше опалювальне приміщення, завжди, буде сухим, теплим і комфортним для проживання і роботи. Зекономлені кошти, від використання такої системи електричного опалення, можна буде використовувати на інші потреби.