Наш телефон: (067) 468-20-20
м. Вінниця вул. Немирівське шосе, 201а

Електричне опалення приватного будинку

При відсутності системи водяного опалення, альтернативою стане електричне опалення приватного будинку. Правильний вибір системи електричного опалення приватного будинку, є одним з важливих факторів комфортного перебування в ньому людей. Існує безліч різних видів електричних опалювальних приладів. Система опалення від електричного котла, опалення приміщень за допомогою масляного електричного калорифера, або електрокалорифера з повітрообміном. Вибираючи той чи інший вид електричного опалення, ми зважуємо багато факторів - це в першу чергу безпеку, а також, надійність, комфортність, вартість і економічність.

Широке застосування в сучасному світі знайшло водяне опалення від індивідуального електричного котла. Але, у вартість такого опалення входить дороге устаткування і трудомісткий монтаж труб та опалювальних приладів. І, ще, є небезпека прориву трубопроводів і затоплення приміщень, замерзання води в трубопроводах опалення в холодну пору року, при припинення подачі електрики до котла.

Опалення від електричного конвекційного обігрівача працює по конвекційному принципом, нагріваючи повітря в приміщенні. При цьому, повітря пересушується, що несприятливо впливає на здоров'я людей. А, стіни залишаються холодними і сирими. Одним з недоліків такого опалення є те, що при відключенні даного конвектора, приміщення,раптово вистигає. Для підтримки комфортної температури в приміщенні, в холодну пору, такий електрокалорифер, повинен працювати постійно і є не економним.

Інша справа, якщо використовувати для опалення приміщень приватного будинку економний електронагрівач, що працює за принципом інфрачервоного випромінювання і рівномірного розподілу тепла в приміщенні. Таким економним опалювальним приладом є Термоплінтус.

Термоплінтус не спалює кисень у приміщеннях, так як нагрівальний елемент знаходиться в гіпсовому кожусі. Одним з важливих факторів, є те, що при короткочасному відключенні електроенергії, термоплінтус, ще деякий час віддає тепло в приміщення від нагрітих їм стін і самого корпусу термоплінтуса, оскільки корпус його виготовлений з гіпсового композиту високій теплоємності і остигає досить довго. Це дуже економний опалювальний прилад, який оснащений блоком управління і виконаний у вигляді пластин з гіпсового композиту, усередині яких встановлені нагрівальні елементи. Розташовується термоплінтус, як правило, на стіні приміщення в над плінтусний зоні на висоті 0,3 м над рівнем підлоги. Так само його, можна монтувати безпосередньо всередину стін, при будівництві або капітальному ремонті будинку. Залежно від оформлення інтер'єру приміщення, «Термоплінтус» можна розташовувати в різних місцях і фарбувати в будь-який відповідний колір і навіть, декорувати орнаментом.

Для електричного опалення приватного будинку площею 100 м2, з урахуванням роботи автоматичного регулятора і непостійноъ роботи термоплінтуса, загальна потужність одночасно складе 1,75 кВт. Підключається термоплінтус до звичайної електричної мережі. Так як, електрика охоплює всю територію і розетка на 220 В, є в кожному будинку, то з підключенням плінтуса не буде проблем. Одним з важливих факторів, є те, що при короткочасному відключенні електроенергії, термоплінтус, ще деякий час віддає тепло в приміщення від нагрітих ним стін і самого корпусу термоплінтуса.

Одним з факторів економії є те, що для встановлення електричного опалення приватного будинку з використанням «Термоплінтус» не потрібні дозвільні документи. Монтаж нескладний і не дорогий. Для роботи термоплінтуса не потрібна установка, чистка та обслуговування димоходів і вентиляційних каналів.

А, з новим "спеціальним" тарифом на електроопалення і установкою 2-х або 3-х тарифного лічильника, електричне опалення приватного будинку за допомогою термоплінтуса буде, дуже економним.

У міських і сільських приватних будинках, на дачах, де немає водяного опалення, електричне опалення за допомогою термоплінтуса, просто, незамінне. Воно може використовуватися, як основне опалення і як додаткове. Також, термоплінтус, зручно використовувати в приміщеннях з періодичним перебуванням людей і включати опалення, тільки, на час їх перебування там, що теж, дасть економію бюджету.

З термоплінтусом, Ваше опалювальне приміщення, завжди, буде сухим, теплим і комфортним для проживання і роботи. Зекономлені кошти, від використання такого електричного опалення, можна буде використовувати на інші потреби.